Pariu Loto

Tot mai multi romani isi incearca norocul intr-un nou sistem, care se bazeaza tot pe numerele extrase la loto. Mai exact, este vorba despre casele de pariuri, care au introdus posibilitatea de a se paria pe rezultatele tragerilor loto din aproape toata lumea: Europa, Australia si America.
Fiecare bila are o cota, in functie de tipul extragerii. De exemplu, cotele sunt mai mici la 6/49 (7,75), in timp ce la jocurile de 5/90, cotele sunt, bineinteles, mai mari (16). Asa ca, daca jucatorul ghiceste doua bile la o extragere cu cota 16, atunci castigul sau va fi de 16 X 16 X miza si - pentru 10 lei "investiti in noroc" - va castiga 2.560 de lei. (de retinut ca din miza se percepe o taxa de 5%, la 1 leu platit pe bilet miza este 0.95)
Succesul acestei noi metode de a face bani "peste noapte" este explicat si prin faptul ca - la loteria clasica romaneasca - variantele de joc au un pret fix si aduc un castig doar de la minim trei numere ghicite. In schimb, la pariurile care se fac pe extragerile de la loto, se poate juca inclusiv pe un singur numar, pe orice miza, in orice zi. Unele agentii organizeaza pariuri pe trageri loto in fiecare zi, deoarece au zeci de loterii in oferte, din Europa sau America, astfel ca extragerile pot avea loc zilnic.

La Loto Polonia Multi 20/80, extragerile sunt de 2 ori pe zi, la ora 15:00 și respectiv 22:40.
Acest joc de noroc folosește sisteme de numere ( 1/1, 1/2… 2/2, 2/3… 3/3, 3/4… 8/8… 5/15)

Cel mai folosit sistem este cel de 3 numere câștigătoare din 3 alese. Dacă pariorul folosește pentru un bilet miza de 1 leu iar cele 3 numere alese se vor afla printre cele 20 numere extrase din cele 80 posibile, va câștiga 66 de lei, deoarece cota pentru sistemul 3/3, adică 3 numere alese este de 66. Dacă acesta ar alege sistemul 3 din 4, va câștiga pentru 4 numere nimerite, cota pentru 3 numere, iar dacă nimerește 3 numere va câștiga cota pentru 2 numere.
Cotele variaza de la o agentie la alta (Casa Pariurilor, Public Bet, StanleyBet etc.)
Cotele cele mai mari le au OtosLotto Ungaria 5/90 apoi Super EnaLotto Italia 6/90, Euromilions 5/50, Franta 5/49, Spania si altele.


Iata cateva tipuri de pariuri la Casa Pariurilor:


Soluţia cea mai bună este să se joace frecvent aceleaşi numere. Şansele cresc dacă oamenii se asociază şi joacă pe acelaşi bilet o sumă mai mare de bani.

Daca nu stiti ce numere sa jucati, alegeti de aici:
Numere-norocoase-pentru-2014-in-functie-de-zodie

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Nu te sfii